Nesmrtelnost
Ukládám se do sarkofágu
věčnosti, zlotřilí červi posedlí
závistí, neohrozí mou auru
a já spočinu, tak, jak si zasloužím,
s veškerou noblesou, okázalostí,
půvabem. Spočinu v hlíně, která
mi náleží. Sluhové protivenství,
odporní pavouci, ne, ani ti,
se svými jedovými kusadly,
mi neuškodí. Nikdo mi totiž
neuškodí..
Komentáře (0)