Anotace: ***
Stíny se táhnou, vzlíná
strach
když víra obrátí se
v prach
a horký mráz tě
poleje..
Prozraď mi, co je
naděje!
Když ranní rosa
vyprahlou zem smáčí
v poledne,
včela si svůj díl
v něžném květu jilmu
vyzvedne
Když zapomeneš
na starosti našich
všedních dní
a uvěříš, že
v temnotě se zase
rozední..