Tvá kůže mi odjakživa voněla
Zradou
Já měla jsem se řídit jinak
Hlavou
Né srdcem
Jak to tak normálně dělám
a tak se teď hněvám
Na to ,že
si voněl tím,
co rozehrávalo struny
v morku mých kostí
tedˇ pokryty jsou drny
a červi jsou tu vítanými hosty
I teď to tu voní
jiná vůně se tu line
ach tak sladce,sladce
a nikdy nepomine
červi chovají se totiž krotce
Toť vůně mého rozkládajícícho srdce,
cos zakopal pod kosatce