Find meme
Se Zemí si povídám o rezignaci
na členství v Sluneční soustavě, veget ten
pouhý spěje k legrační demotivaci
kterak internetový mem, jak z pekel sten
prořídlých, za každým slovem snad poslouchám
Phaeton vzal zasvé, Země je na řadě
věhlas ratingů agentur porouchán
galaktických - ejhle, děs v plné parádě
alternativní výklad je prý nasnadě
kolujou vtípky vesmírem mainstreemovým
vůli demonstruje unisexem, ladě
vše se vším.. chaos s pořádkem noname-ovým
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, isisleo, Isquieasuus
Komentáře (1)
Komentujících (1)