"vypadáš zaláskovaně"
...pravil cynicky
hm.....asi z profilu
nebo z anfasu??
Hrábnu si do vlasů
jen tak
na efekt
bez defektu
..vypadám zaláskovaně..
stále si k vlastní duši hledám cestu
už nejsem z kamene
je ale nesmírně těžké
nechat si pohladit
srdce....zlomené