Anotace: prostitutka
Byly chvíle
kdy se šlapal chodník jednou větou
Půlnoční poezie
s cigaretou
Vlasy jí zakrývaly tvář
Nebyla půvabná
Ale on je odhrnul
Pokaždé
A vydechl kouř
Ten pak plul dál
Po řasách
Po záclonách
Ke stropu
Pak po střechách
Až ke hvězdám
Tohle se jí líbilo
Mohla se tak
dotknout něčeho
co se nedá utopit
v slzách
Nádherně...ST
30.04.2013 18:12:50 | 5kvitek