Čarodějnice mají
dneska rej
A sejdou se -
děj se co děj
Ale košťata už nejsou in
Zkrátka už neletí.
Na čem tedy
naše milé poletí?
Prý to vezmou stylově
Okouzlí nějaké ty borce
Kteří vlastní nadupanou káru.
Abrakadabra - A už letí
Vzhůru až na Mléčnou dráhu.
Na nebi rozjíždí se
Velká hvězdná.
Pozor na tu blondýnu.
Ta se nezdá.
Blondýna chce být
Jako první na reji.
Uhněme jí
Z cesty raději.
Po nebi letí
několik motorek.
A hle - tamhle je
dokonce i traktor Zetorek.
No, tak nevim s těma motorkama...košťata maj nulový emise a to se dneska cení :-)
30.04.2013 22:40:11 | Robin Marnolli
Pravda... Ale tak chtěly jít s dobou, že ;-)
01.05.2013 10:04:58 | Elisa K.