Anotace: Napsáno 30. 4. 2013
Hledám východisko z nejistoty,
opíjením se do němoty,
abych zastřel obrazy z minulosti,
ty které dohání mě k šílenosti.
Tak piji s Ďáblem o svou duši,
2:0 - zatím prohrávám…
Jaká potkala mě to smůla.
Jak hloupá to byla smlouva:
život v přepychu,
mít krásnou manželku,
zas jen další moje výmluva.
Ovšem loučení asi není třeba,
odcházím…
Plačte, byla mě tu škoda.
..alkoholuji s Andělem..má rád švestku v lihu..
..a pak......dovolí mi růži za uchem..
30.04.2013 22:09:45 | isisleo