černý místa na černým pozadí vidíš jen když přeletí pták
obloha prodala svá světla
ponořena v chladném tichu
podlehla chaosu
rozpínání těles změnilo směr
proti proudu chladných toků
po spirálách lhostejnosti
ticho se stalo hlasitým
a tma
jindy tak skromná
pálila bílým stínem
tehdy se vesmír zastavil
a všechny hvězdy
popadaly do tvé náruče
Přečteno 422x
Tipy 18
Poslední tipující: hanele m., Sýkorka07, Anita Buchtová, Helena Buchtová, Loveless, Radhuza, M.V.Jung., Amonasr, Elisa K., Miriska, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)