Alenkám

Alenkám

Anotace: všem, které našly území nikoho pod kloboukem

Svět obrácený na židli vzhůru k dešťovým mrakům
Co přibíjí k zemi vypasené holuby a zpěvavé drozdy
Mé slzy smíšené se splašky z cest kudy kráčím
Se strachem a studem co není můj

Tajné skrýše v záři ocele
Lití srdcí do dávno odsvěcených zvonů visících ve vzduchu
Napínající se paže žluté ze sirných lázní
Ponuro ve sklepích plných vín a sudů rumu
Chlapského pití objímající opuštěné cesty vysypané štěrkem
Který se tak rád zažírá do ran před půlnocí
Chlapského pití pro něžné duše bez dlaní

Věže kostelů šplhající se k odpuštění
A životu ve sladkosti nevědění
O dívkách ze šťastných trojúhelníků osudu
Kdy jedna strana převyšuje přebývá ztrácí se v šeru nebe a ubývá

Fialové noci plné ohňů
Fialové noci v oharku cigarety ležící v hloubce neskutečnosti
Alenka už našla své území nikoho pod kloboukem
Šťastná
S opiem na krku
Autor její alter ego, 30.04.2013
Přečteno 448x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Eclipse, Jan Voralberg, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí