*
jdu bosky po tekoucí hlíně
po zahradě
a tráva pod nohama klouže
je cítit vůně všech šťáv léta
hnízda barevného kvítí
posílají odrazy do nebes
a já začínám létat
nejsem ve svém těle
přesto existuji
dotýkám se světů
zažívám pocity věčných zázraků
a chytám za šos duhové paprsky
vhodím je do sklenice s vínem
co zraje jako ty a já
možná ochutnáš
možná vypiješ
a možná se země nakloní
a uvidíš pastelovou šmouhu
a možná
proud roztaveného zlata
co navrací tělesnost
a seskupí trávu do širokého kruhu
kolem nás
*