Anotace: O lidech lidem...
Podstatu myšlenky se Ti podařilo vystihnout!Tvé mýšlenky za tebe mluví, že by si bala "stárá duše" v mladém těle?
15.03.2007 08:23:00 | sluníčko sedmitečné
No je to pravda...rád se nad takovými věcmi zamýšlím...a snažím se o tom mluvit nebo se s někým o mých úvahach podělit...
Jsem rád že se ta Báseň někomu líbí...
Mužete se kouknout i na dalši mou báseň.
19.01.2007 10:40:00 | Tvůj kamarád Kodein
Nevěřím že by se tak mladý muž mohl vážně zamýšlet nad tím co přináší v životě rspekt. Boduješ u mě za básen i obsah . Mám syny starší než ty a ti ani nevědí že by se mohli zamýšlet ...dík že ty joBýt tvou mámou máš u mě za tu básenku velkej a dobrej koláč.:-)
19.01.2007 00:21:00 | Nút