zima
Anotace: deštivé odpoledne
...
a zima nikdy nebyla tak krutá, jako letos
sněhové vločky se neodvažovaly hlesnout,
když těžké dopadaly na zamrzlou zem
kupily se - bojácně, leč smířlivě
a s ledovým napětím
vyhlížely první doteky slunce
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, Isquieasuus
Komentáře (0)