*
gotika baroko
krále střídal král
černá kontra třpyt
smál se jen trpaslík
lámání v kole to byl cvik
pro zrádce a chudáky
věčný vykřičník
byl jsi tam
svůj krk
za pravdu a lásku
tucetkrát nastavil
tak kde jsi teď
příteli člověče
když země tvá
tě potřebuje
*