jemná, prostým zrakům odepřena
Anotace: / / nasypu si tě do očí nastrouhám jemně prachovou stopu vycedím pocit ti...
/
/
nasypu si tě do očí
nastrouhám jemně
prachovou stopu
vycedím
pocit ti ozdobím
průsvitnou nití
rozmělním pohled
v odrazu hladin
v poprašku tajících snů
na tisíc křehkých
jak láva tekoucích
zářivých horských pramenů
proteču tebou
peřejí těla
po spáncích dolů
v hedvábnou síň
kolikrát ještě
oslepnu v tobě
dřív než svou poslední
šanci utratím
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: Sýkorka07, KatkatkaW, Izza, chci_uverit, Bakchus, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)