Kdo je tady ředitel ?
Kdo je tady ředitel ?
Co za zády se mu smějí
On, sám velký činitel
A ostatní…
Ať se bojí !!
Kolaps na Zemi
Bývá zřídka…
On vyslanec
A My….jeho dítka
Už zbrojí !!
Do války se vším,
Co v cestě překáží
Do hajzlu se svoločí
A lidskou pakáží…
Někdy si namane
V honbě za mamonem
Poslouchej pozorně, Emane…
Ostatním příkladem !!
To je totalita !!
Nikdo nedutá, kapsa naditá …¨
S Pánembohem demokracie !
Přečteno 667x
Tipy 1
Poslední tipující: Zrska
Komentáře (0)