Chvíľa
Tých päťtisíc kilometrov, čo nás delí
dalo by sa zvládnuť v okamihu
stratil som disk, krutý pól, sám osamelý
mlčí, neprezradí, ktorú kryhu
nasunutú treba podliezť, aby som svoj
letúň našiel, volám ho po mene
história sa opakuje, chvíľa postoj
taká krátka, nech sa rozpomeniem
kde som Ťa pri sebe videl vo sne celú
v polárnej belobe oblečenú
s červenými perami tvár snehobielu..
v pamäti mám blackout, škvrnu čiernu
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)