Slzy polykám,
Pryč utíkám,
Strach mám,
Do tichého lesa volám.
Křičím celou silou:
„Jak si nám to mohl udělat?
Byl jsi mi tátou.
Co mám dělat?“
Pár let si mi dal naději,
Že rodinu můžu mít celou.
Ale s mámou a bratrem budu žít raději
Než s rodinou celou.
Pro mně nejsi nic než zrádce,
Jenž opustil syna kvůli jiné.
„Spi sladce,“
řekl jsi mu jen a odešels k milé.
ZRÁDČE!!!!