Anotace: ...
Pohledem s nadějí zabloudím k dveřím
okem jestřábím, s okem na silonce,
a stále nepláču, protože věřím
na divný náhody a šťastný konce.
A na tom konci si zas kabát svlíkáš,
něco žes' zapomněl, jak jsi tak spěchal.
A pak mě pohladíš, zatímco říkáš,
že jsem to byla já, co sis tu nechal.