Hlas bubnů se ozývá,
Hluboký hlas mívá,
Do boje vyzývá,
K sobě lidi láká.
Vedle bubnů vlajky vlají,
Ve znaku lva mají,
Do boje se spolu dají,
Za pravdu, spravedlnost a lásku se bijí.
Moravské a slezské orlice se přidaly,
Do revoluce společně vytáhli,
Abychom tady rovnost měli,
A pravdu celou znali.
Bojovat budou,
Zvítězit mohou,
Oni si vezmou,
Zpátky vlast svou.