Anotace: ..
několik barev na křídla nasypu
poslepu maluju větrnou duhu
leť z květu na květ
oslavuj
raduj se
dřív než se setmí
na bílou stuhu
vyšiju slova o loukách
o zvoncích po okraj nektaru plných
o jedné z květin
té z říše omamné
na stráních strmých
kam lidská noha
nikdy již nevkročí
tam jenom motýl
létat smí
tam složit křídla znavená
se s rojem blízkých
sluší