Anotace: •••
Záznam z deníku 13.4. 2013
"Ráno mě vzbudil zvonek - byl to neznámý muž, který se spletl"
..a já věděl
že čas se tenkrát vlekl
jako po tmě psaná rešerše
poskládaná z útržků
do verše
a ještě dál
jako ten muž, co se spletl
když u mého domu stál
A včera?
Po zářivém pigmentu
zbyla mi jen běloba
..a přeci to bylo krásné
(půl napůl)
pro nás, pro oba
..po nahém probuzení
a létajícím chmýří z pampelišek
stojíš na vrcholu
a já, přestože se bojím výšek
to stejně zvládnu
A už jsem tam
kde vůně se proplétá klidnými peřejemi
kde srdce zpívá a básní
jak blbě, ale krásně je mi
krásně je mi