Anotace: •••
Procházím se po vzoru
krajkového vyšívání
s nepatrnou délkou střihu
jako floutek bez boty a šrajtoflí
naložený v lihu
s ozvěnou tupou jak ostří mačety
ať kráčím na sever
či k jihu
jsi tam zase ty
..
nebo někdo ti podobný
čtoucí útlou knihu
..
asi dvanáct set osmdesát sedm stránek
plných..
dojemných radovánek
a důkladné neřesti dvou mladých zvířátek
..
ano, je to konec
..
pro nový zač......................................
Ty zač nemáš, ha ha...
Jéé, děkuji Es... Název je úplná hloupost, když na něj koukneš blíže... a použiješ antonyma :D
10.05.2013 10:59:52 | Trapné děťátko
Už název vypadal slibně a pak koukám, že je to mé oblíbené Trapné děťátko! Jaká nostalgie. Je to moc hezká báseň, dalšího komentáře bohužel (zatím) nejsem schopná. :)
09.05.2013 17:49:51 | Já Esther Ruth