Zapadá slunce
Nebe se zbarví
do inkoustové černi
Pojď se projít.
Dáme si sraz
uprostřed galaxií.
A budeme pozorovat
jak padají hvězdy.
Vlijeme si do sklenic
trochu Mléčné dráhy.
Ohřejeme si ho na Slunci
A vsypeme prach z Merkuru.
Aby to mělo mimozemskou chuť.
Pak ochutnáme sýr z Měsíce.
Nadechneme se i když bysme
se podle všeho měli dusit.
Pojďme ten sraz zkusit.
Na památku vezmu si
šátek z Venušina krajkoví.
Mars slíbil, že to nepoví.
tady jsem trochu na rozpacích...trochu bych to ještě poladil...
09.05.2013 20:00:30 | Robin Marnolli