Přízrak...

Přízrak...

Anotace: ...

Jsi jen přízrak

Co se mi stále

Zjevuje ve snách

A bude do té doby

Než odvezou mě 

Márovi do náruče

Oblečená do sněhobíle

Průsvitné košilky

Krásně ti prosvítají

Tvoje třešničky

Nevinná a čistá

A přitom

Špinavá a odsouzená

Kolem hlavy vidím

Létat ti motýlky

Odložil jsem všechny

Zbráně a dýky

Odevzdávám se ti

A za vše díky

Autor JohnyD., 11.05.2013
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucy Susan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí