Anotace: ..romanticky dívám se, jak počasí mění se..A evidentně nechávám Literáky závidět
Chci slunce vidět zapadat
za balkón Tvých očí
Za obzorem Tvých vlasů
vidět jak svět se pootočil
Zakřivení zeměkoule
spatřit při Tvém objetí
(Tak se cítím veliká)
A hvězdy padaj' závistí
neskrývají dojetí
Červánky se stydí
za naše doteky něžné
A duha barev nestačí
na pocity společné a běžné