Anotace: ...
Hraje si
už dětství prohrála
Hraje si
svobodě zamává
Hraje si
jako žena neuspěla
Hraje si
vzorná býti chtěla
Hraje si
pravidla nechápe
Hraje si
ať už netápe
Hraje si
a hru si užívá
Hraje si
není poctivá
Hraje si
a výhru hledá
Hraje si
vyhráno stále nemá
Ale kdy stala se hračkou?