Anotace: Třebaže moc může být někdy málo.
Na modré obloze,
jen jeden
pluje sám.
Zdá se nešťastným,
přec celá nebesa
pro sebe má.
Klopýtá.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?