Jsem uzavřen v kruhu,
vlastního strachu,
což mi je k pláči,
a občas k vzteku.
Vzhlížet do nebe,
a na místě stát,
utíkat do sebe,
a občas se smát.
Dát si přes oči tmu,
a krásu nehledat,
otočit se zády k dnu,
a strachy se rozklepat.
Jsem uzavřen v kruhu,
přání svého nebe,
nenávidím duhu,
a utíkám do sebe.