Anotace: nic neočekávám
radši bych chtěla trpět tisícem jehel
než tě nidky nespatřit
radši bych sto let ronila slzy
než tě nidky neobejmout
radši bych se nechala roztříštit
než tě nidky neslyšet
radši bych snesla žal všech
než ten tvůj
radši bych se vzdala všeho...
-bílý čokolády
-rugby
-vůně šeříku
-jablek
radši bych ti mávala s uslzenýma očima
než vědět že nikdy už nebudu moct
v tvých ramenou spát