Absurdní
Pod kousky z rozbitého snu,
sklenice
do půlky vypitá.
Pár neonových nápisů
a holky,
na rohu ulice.
Oprýskané omítky domů
absurdní chodec,
kryjící si srdce.
A oči..
oči, s vykřičenými slzami,
kde v odlesku zrcadlí se
jméno hotelu.
Tam co muž políbil ženu,
kde zrodila se láska..
Tam..
v podchodu,
v hnilobném pachu plísně,
splynuly, dva modré pohledy.
Přečteno 731x
Tipy 29
Poslední tipující: enigman, Stín, Isquieasuus, ZILA78, přechodná záležitost, Jozef Bojanovský, kudlankaW, Psavec, Joe Vai, Earl, ...
Komentáře (11)
Komentujících (7)