staré časy
Zas oblékám si starý šat,
Ten nový mi moc neslušel,
Chci smutkem radost zaklínat,
Že srdce mám, jsem nevěděl.
Dnes pročítám si Tvoje řádky,
Ta potěšení z bolesti,
Ztracený syn u cizí matky,
V loži stlaném neřestí.
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Bol, VEDz RVAHEs
Komentáře (1)
Komentujících (1)