Anděl naděje
Anotace: Anděli můj, s jitrem mi přineseš zář světla
Těžké slzy
tekou tváří,
nemám sílu
unést je.
Kolik váží
smutek srdce
zraněného
zklamáním?
Žádný člověk
nesnese bol
tvé zjitřené
samoty...
Snad jen anděl
pochopí tě...
Svými křídly
obejme
Tvoji duši
čekající
záři jitra
naděje.
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, lucie.Tee
Komentáře (1)
Komentujících (1)