*
nad světem se stmívá
a podivná společenství žen
vyrážejí do malicherných bojů
ženské roty
jak číhající šelmy
s naostřenými drápy a jazyky
navlečené do uniforem
svých seriálových idolů
poslušny jejich podprahových rozkazů
s inteligencí rovnající se nule
..jsou schopny umístit Táčmahál do Španěl..
tak tyto ženské roty
plánují u svých káviček
tvrdé útoky na muže
na nepříslušnice
a na lidi
s jiným zaměřením šedých buněk
tak toto je tragédie
které se děsím
neb tyto neohrožené komunity
se rozlézají a expandují
jako lysé pustiny
v této zemi
a
nějak podivně mužnějí
a
blbnou
*