TŘI RŮŽE
Proč rostou v zahrádce
tam někde u Hradce
proč rostou jen tři růže?
Víc jich růst nemůže?
Zahrádka malá je
zahradník hubuje,
těch růží aspoň na tisíc
žebrá dnes od zahradnic.
Jedna mu vykope hned
prý růže sladké jako med,
ty plané šípkové růžičky
za ně chce jenom hubičky.
Hubičky za planou růži?
Za to je nedávají muži
a klidně v zahrádce
tam někde u Hradce
pěstuje zahradník kosatce.
Lalala,lalala okolo Hradce
v malé zahrádce
kromě tří růží
rostou kosatce.
°°I takový jsou muži°°
-----