Anotace: Psáno srdcem.Inspirováno fotkou na netu.
Tři černé kameny
v kruhu z korálků,
vlasů hnědé prameny
spojují na dálku.
Mezi tvými rameny
vedou spolu válku,
soupeří o odměny
z dvou čajových šálků.
Spadnout žádný nemůže
svázány jsou nití,
i když jim někdo pomůže
do pasti se chytí.
Po polštářích z hebké kůže
co bílou barvou svítí,
pnou se jako plané růže
či jiné polní kvítí.