Jane Black
.
Napsala mi Jane Black.
Že na mě vzpomíná.
Že se mnou strávila krásnej čas a nikdy na to nezapomene.
Jane Black, která se zezadu udělala do pěti minut tak,
že se ještě za dalších pět minut křečovitě chvěla.
Jane Black.
Jane Black.
Jane Black.
.
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: chci_uverit, terezkys
Komentáře (3)
Komentujících (2)