....................jsme dvě noci bez tmy
výkřiky bez ozvěny..................
................................slzy bez lásky
dvě poměnky bez krásy...................
smutek bez trápení........................
...........................ráno bez svítání
radost bez usmívání......................
......................večer bez stmívání
ale
já mám klíč na to, abys mě neviděl
já mám klíč na to, abys mě neviděl
báseň má dvě části, ta první má moc teček a u té druhé by to stačilo napsat jen jednou, takhle mi to přijde kýčovitý...
PS: (jo a pěkná kytara:-)
18.05.2013 12:21:58 | Robin Marnolli