Je po dešti...
Anotace: Jak zářivý je náhle svět
☂☂☂☂☂☂
Vybralo se, je po dešti
úsměv na tvářích neskoupý
měsíc krajinu vyleštil
k ránu je slyšet kohouty
z večera mnohá žába zpívá
zní po nocích jásot slavičí
léto se za rohem už skrývá
žel, jaro má život jepičí
koberce růžovo bílé
stromy teď k nohám střepaly
té tančící jarní víle
barevné lože ustlaly
listy si ve vánku šeptají
že svět je krásou opilý
starosti které nás deptají
odhoďme aspoň na chvíli
☀☀☀☀☀☀
Přečteno 358x
Tipy 15
Poslední tipující: Nikita44, hypertenze, Danger, VEDz RVAHEs, střelkyně1, Jiná, Jozef Bojanovský, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (4)