V.H.
Zas ta hořkost v krku,
v koutku oka slza pálivá,
každý Čech to prožívá.
Z koutka oka valí se dolů,
na zem, kterou vyvedl vzhůru.
V každém z nás zanechal lásku,
vlajka česká, vlaje vedle smutku.
Nyní čtyři barvy na hradě vlají,
bílá, modrá, červená, černá.
Všichni to na sobě vědět dají.
V podhradí se ticho střídá,
zvony v celé zemi divoce duní,
jakoby doufaly, že ho znova vzbudí.
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Anjesis
Komentáře (0)