Tvůj jazyk je harpunou,
co loví krysy
zuby si brousící
o kosti čísi
a ústa bolavá
na rty se poltící
jak jizva krvavá
vstupují do lící
a oči bezbřehé
lákají snivě
za tichou oprátkou
a údy křivě
pod tíhou srůstaly
neschopny nehnutí
a jedno nevinné
ve vlasech výsknutí
znamená víc
než polibek bez vášně
za který s klidem
a lstivě pak prodáš mě
To zakončení se mě líbí
06.11.2013 19:01:40 | Bananky v čokolade
teda... smekám
17.06.2013 12:52:37 | Trdlo
"a jedno nevinné ve vlasech výsknutí, znamená víc než polibek bez vášně" - tím jsi mě opravdu dostala. Líbí moc:)
18.05.2013 21:02:49 | Isquieasuus