Vodicí drátky
Anotace: prosím, netrhat ...
den zase skončil, zvonec, nakašlat
a já uz nemám
svý žádný jistý místo,
nemám sílu,
Ty jeden věčnej pesimisto
už nemám na to, zase vzdorovat,
už nemám sílu byti Herkules
už neuzvednu
ani svůj běs
už nemohu být Atlasem
a na ramenou nebe nést
nemůžu mít jistý místo
když nic už není nanečisto
jako sněť
parazit, podhoubí
mou mysl brzy zahubí
už nemám slov
už nemám na to, říkat lásko,
jsem tu s Tebou, když mi nevěříš
a říkáš krásko, zlato, vždyť já vím
a myslíš si svý jiný
mezitím
jako Tvá loutka,
ta z příběhů o bezpráví,
když mě zrušíš,
jo, já se opravím,
zamotáš poutka, zlomíš nohu,
vodicí drátky na mé city,
zahodíš je do krabice
myšlenkami přizabitý
jo jasně, vždyť já se opravím...
čas to přeci často
zvládne sám
Přečteno 517x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, enigman, Monversol, ZILA78, Jozef Bojanovský, isisleo, Písnička..., Sunny
Komentáře (11)
Komentujících (4)