Anotace: •••
Jestli zemřu sám
na prachem rozmáčené ulici
s maskou supermana
a vizí pomády
budu z toho vinit tebe
mé drahé štěstí
schované za zády
tvého světa
mého vesmíru
bylo už dost
náznaků bolesti
a ohořelých stromů z papíru
bylo už dost
béčkových bijáků
a céčkových ód na radost
Tohle je teď
teď a tady
ještě jedna poslední
gelem prosluněná pomáda
a pak už jen zažít
..
zažít ten klid
uprostřed tornáda