Anotace: Svařit dvě deci červeného a číst dokola až do usnutí.
dvojice veršů
pod mými víčky
malými plamínky budou se hřát
k tomu jsou stvořeny
neví co ve snu
kam jít
co si přát
snad jen prsty vtlačit do hlíny
ať změní se v kořeny
co probudí k životu
povadlé klíčky