podzim
Roztřesená ruka,
milý úsměv
za laskavé slovo
někde z hloubi duše
pronesené,
dlouhá odpoledne,
kousek radosti
zabalené
do přítomnosti těch
druhých,
vrtkavá chůze,
a jen myšlenka
ted běží právě maraton,
ale někdy
ani ta nedoběhne
podzim života,
a častokrát jako to
listí padlé
k zemi
zůstávají sami,
dokázali se starat,
a my častokrát
zapomínáme
a jakoby my ,jsme byli ti
staří,
v tu chvíli
slepí ba i hluší
život utíká
co když tak
dopadne to
jednou s námi
a pak vděční budem
za slovo
za pomoc
či jen pouhou chválu
jak nám to dnes sluší..
Komentáře (0)