Anotace: nežádám vás abyste to pochopili, vlastně vás o nic nežádám, jen žijte život krásně po svým, i když bolí...
asi...zabalím svých pět švestek..(chci vidět jak potáhnu ten obří stojan!) a ...půjdu někam přemejšlet, proč ještě píšu, když jsou mý výlevy vedle tvých tak strašně fádní a plochý...áve rozárenka, vládce náš, slunce naše jasné, slunečnicové s básněma po heřmánku vonícíma...prostě klobouk dolů, i vlasy si oholím:))
24.01.2007 15:59:00 | Trdlo
seš pořád lepší....Třeba máš obojí...Budeš ta, co má v očích slunečnice a boty ...toulavé...:)
19.01.2007 16:33:00 | Favi
smeká.. ale před tvým uměním a citem, rozárko :)
19.01.2007 16:15:00 | Zamilovaná do nezamilované doby