Znič to, co ničí tebe!
Anotace: Doufám, že se mi to povede...
Když se takhle vidím,
všechno mě to ničí.
Jenom jím a necvičím,
už nebudu ničí.
Kolo jsem si nafoukala,
batoh na záda dala.
Jela jsem až za Ostravu
a změnila svoji stravu.
Výsledky tu nejsou hned,
však já nebudu bořit svět.
Budu dřít a makat stále,
už se těším na finále.
Konečně to budu já,
veselá, nespoutaná.
Kolu pak poděkuji,
svou lásku mu opětuji.
Komentáře (1)
Komentujících (1)