krásný pocit
Když se na Tebe podívám
a ty s zrovna díváš,
šťastný pocit prožívám
taky ho někdy míváš?
Celá se jen rozplývám
nad tou tvojí krásou,
však o tobě sny nemívám,
ale přesto jsi mou láskou.
Bojím se moc toho
že bude konec,
a že v dálce uslyším
jak už zvoní zvonec.
Co bude teď dál?
co bude se mnou?
zbyde jen prázdný sál
a tváře mi zblednou.
Do očí mi vhrknou slzy,
ale ne slzy štěstí.
řeknu: mě to tak mrzí
a asi si dám pěstí.
Proč jsem ti to neřekla,
budu si vyčítat a každý
den v duchu si budu počítat
si budu počítat.
Kolikrát jsem Tě viděla
a kolikrát chtěla
kolikrát jsem tam seděla
a dojít za tebou měla!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)