Státnicová
Anotace: pro všechny koho to jednou čeká i pro ty co to mají za sebou :-)
Čtvrtý týden v kuse šprtám
a hlava stále prázdná!
Ukazují na mě prstem:
"podívejte se na blázna".
Ze státnic mi mozek šílí,
život býval sladší.
Vydržeti ještě chvíli,
kéž bych byla mladší...
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Adellide
Komentáře (1)
Komentujících (1)