Anime
Co je světu emh-kajících lidí po tom
že i na severní točně dnes pršelo
má jiné starosti, svý ví, vždyť proto ehm
do pólu není mu pranic, jen zdrželo
by lidi v soutěži překotné o všechno
stejně mi nevěříš, lžou přece všichni jak
o život, hyperkinetické povšechno
anime opening and ending themes jak tak
broukám si v mrznoucím dešti, když přemýšlím
zombie food are You or my zombie hunter´s meme?
nechci Tě šokovat záměrem nevyšlým
podnikatelským, zlatý padák v srdci mém
neunesl bych, ledová tloušťka chřadne
z lyží si dělám most přes vodní loužičky
pořád jsou větší a větší, mě napadne
kterak mě hledáš Ty, uprostřed honičky
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, isisleo
Komentáře (2)
Komentujících (2)